Studie- en werkplekken in de bib

Als student kun je het hele jaar door gebruik maken van de studieplekken in de bibliotheek, tijdens de gewone openingsuren.

Tijdens de blokperiodes (december, januari, mei, juni, augustus) kan dit op weekdagen al vanaf 8 uur.

De examens staan voor de deur. Dat betekent zwoegen, zweten en ook zoeken naar een plaats om samen te studeren. Want de blok is niet leuk, maar samen studeren kan veel goedmaken. Rekening houdend met de huidige maatregelen om het Coronavirus te stoppen, kunnen we 12 veilige studieplekken aanbieden in onze stille ruimte.

De CO2-waardes zullen continu gemeten worden om te controleren of er voldoende verse lucht in de ruimte is. Daarnaast zijn er volgende extra maatregelen:

• Meld je aan aan de balie en registreer je i.f.v. de contactopvolging.
  • Vergeet je ook niet af te melden aan de balie als je vertrekt.
  • Draag de hele tijd je mondmasker, ook als je aan je tafel zit.
  • Wij ontsmetten de tafels en de stoelen tussen elk gebruik.

Openingsuren voor studenten

Maandag tot vrijdag van 8* tot 19 uur

Zaterdag van 10 tot 16 uur

* Let op. De bib is enkel voor studenten om 8 uur open. De gewone dienstverlening start vanaf 10 uur.

Hier vind je onze komende sluitingsdagen.

Enkele huisregels voor de studieruimte in de bib

- De stille ruimte is momenteel de enige studieruimte, studeren in de leeszaal is niet toegelaten

- Pauzes neem je enkel buiten, niet op het balkon grenzend aan de ‘stille ruimte’ en niet in de vertelkuil.

- Heb respect voor de aangeboden infrastructuur, de medewerkers en de medestudenten.

- Breng zelf je drinken mee, de water- en koffieautomaat zijn voorlopig niet toegankelijk.

- Een kleine snack (koek, fruit) eten is toegestaan. Het is niet de bedoeling in de studieruimte hele maaltijden te nuttigen.

- Laat je materiaal (laptop, GSM, tablets,…) niet onbeheerd achter. De bibliotheek is niet verantwoordelijk voor schade en diefstal.

- Laat je studeerplek netjes achter. Ruim je afval op en veeg de tafel schoon.

- Wifi: Lommel Raad

Nood aan een gesprek?

Kruipt de examenstress tussen je oren? Zie je het even niet meer zitten? Praat erover.

De Teleblok-chat is van 17 mei tot 24 juni dagelijks van 18 tot 23 uur geopend

Teleblok

Voor alle studenten ... veel succes!