Inleverschuif

Geleende materialen terugbrengen op elk moment, wanneer het je past.

Buiten de openingsuren van de bib kan je geleende materialen 24 uur op 24 uur terugbrengen via onze inleverschuif, links naast de ingang van de bib.

 
Je vindt onze inleverschuif of terugbrengbus links naast de ingang van de bib en je kan ze 24 uur op 24 uur gebruiken.

Soort brievenbus om bibliotheekmaterialen 24u op 24u in te leveren


Materialen via de inleverschuif inleveren, is natuurlijk niet hetzelfde als ze inleveren IN de bib. Als je de materialen in de schuif steekt, moeten die naderhand nog door onze medewerkers worden ingenomen. Pas dan zijn ze effectief ingeleverd en verdwijnen ze van jouw naam. Over het inleveren van materialen via de inleverschuif krijg je geen bericht. Je kan dit zelf opvolgen via Mijn Bibliotheek.

Het verwerken van de materialen uit de inleverschuif is afhankelijk van wanneer je ze in de schuif legt:

  • tijdens de openingsuren : materialen uit de schuif worden gewoon ingenomen
  • na de openingsuren : de schuif wordt de eerstvolgende werkdag leeg gemaakt en de materialen worden ingenomen op datum van de vorige openingsdag.
     

SPELREGELS

  • Onvolledig ingeleverde materialen worden NIET ingenomen en we trachten je daarover te contacteren.
  • Eventueel "telaatgeld" betaal je bij het eerstvolgende bezoek aan de bib via onze betaalautomaat, maar je kan ook online betalen via Mijn Bibliotheek.
  • De uitleentermijn van niet ingeleverde materialen wordt nooit automatisch verlengd.
     

TIP

Je kan de uitleentermijn van uitgeleende materialen verlengen van thuis uit via "Mijn Bibliotheek". Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Neem je bibliotheekkaart en registreer je nu. Meer uitleg hierover.

Telefonisch verlengen kan ook tijdens de openingsuren 011 39 96 80 (Open : maandag tot en met vrijdag van 10 tot 19 uur ; zaterdag van 10 tot 16 uur).