Boek
Nederlands

Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden

Tiny Fisscher (auteur), Sam Loman (auteur)
+1
Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden
×
Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden

Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Fotomodel Steph geeft tips over uiterlijk, make-up, liefdesperikelen en het vergroten van je zelfvertrouwen. Met kleurentekeningen en -foto's. Vanaf ca. 13 jaar.
Titel
Beauty, body & brains : hét boek voor zelfbewuste meiden
Auteur
Tiny Fisscher Sam Loman 1983-
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Moon, 2009
223 p. : ill.
ISBN
9789048802623 (paperback)

Besprekingen

De verhalende boeken 'Ontdekt!', 'Beroemd!' en 'Showtime!'* gaan over het meisje Steph dat in de modellenwereld terechtkomt. Over de dingen die ze als model meemaakt, schrijft Steph in dit boek. Een slimme zet van de auteur. Want jonge meiden lijken maar niet genoeg te krijgen van alles wat met beauty en model-zijn te maken heeft. De ondertitel 'Hét boek voor zelfbewuste meiden', is wat misleidend. Want dit boek gaat net als al die andere boeken en tijdschriften over make-up en mode en beantwoordt vragen als: wat is cellulitis, welk huidtype heb ik, hoe breng je mascara aan en hoe zie je er slank uit? Dan nog wat psychologische weetjes over bijvoorbeeld faalangst en, hoe kan het ook anders, verliefd zijn. Plus wat tips van 'celebrities', veel afbeeldingen van make-upproducten en tekeningetjes in frisse kleuren van vlotte meiden. Dat alles gegoten in een frisse vormgeving en je meidenboek is klaar. Niks bijzonders, maar geheid succes. Met een inhoudsopgave, maar een register ontbreekt…Lees verder

Over Tiny Fisscher

Tiny Fisscher (1958) is een Nederlandse schrijfster. Daarnaast is ze ook leespromotor op basisscholen, onder andere via De Schrijverscentrale en Stichting Schoolschrijver.

In 1999 verscheen haar eerste kinderboek En dan was ik de prinses. Intussen heeft ze meer dan vijftig boeken op haar naam staan. Naast kinderboeken en jeugdromans schreef de auteur ook een aantal non-fictieboeken voor jongeren en volwassenen. In 2016 brak ze bij het grote publiek door met haar bewerking van de beroemde klassieker Alleen op de wereld, van Hector Malot. Het boek werd geïllustreerd door Gouden Penseelwinnares Charlotte Dematons, was een van de vier genomineerden van het DWDD-boekenpanel en won de Librisprijs mooiste boekomslag 2016. In 2018 verscheen het boek in een Duitse uitgave. In 2018 verscheen haar romanversie van Romeo en Julia, bij Blossom Books, met illustraties van Sophie Pluim. De reeks klassiekers heeft zich sindsdien flink uitgebreid.

In 2022 w…Lees verder op Wikipedia