Boek
Nederlands

ROBO-juf, pas op!

Selma Noort (auteur), Jan Dirk Barreveld (illustrator)
+1
ROBO-juf, pas op!
×
ROBO-juf, pas op! ROBO-juf, pas op!
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Invaljuf Robbie ziet er een beetje raar uit … ze heeft een paars gezicht, gele ogen en roze handschoenen aan. Ze kan heel spannend vertellen. Maar als er plotseling een drone voor het raam verschijnt, is de juf in gevaar. Lukt het de klas om de juf te redden?

Juf Robbie is de nieuwe invaljuf.
Ze komt van de Hoge School van Uitvinders.
Ze ziet er vreemd uit, maar ze is heel aar
Onderwerp
Schoolleven, Robots
Extra onderwerp
AVI 5
Leesniveau
AVI E4, AVI 5
Titel
ROBO-juf, pas op!
Auteur
Selma Noort
Illustrator
Jan Dirk Barreveld 1974-
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2022
33 p. : ill.
ISBN
9789048743698 (hardback)

Over Selma Noort

Selma Noort (Leiden, 7 april 1960) is een Nederlandse kinderboekenschrijfster en kunstschilder.

Biografie

Noort studeerde voor kleuterleidster aan de kleuterkweekschool in Leiden, toen ze haar eerste boek, Ik hoef niet op schoot, schreef. Selma Noort kwam in contact met Miep Diekmann, die ervoor zorgde dat het boek gepubliceerd werd bij Uitgeverij Leopold. Het boek deed het goed en werd het vertaald naar het Duits en Deens. Een aantal andere boeken volgden, waarbij Noort zich vooral richtte op oudere kinderen. Uiteindelijk werd Noort, na een periode in de Verenigde Staten, in 1989 voltijds schrijfster. Hierna nam haar oeuvre snel toe.

Naast haar schrijverschap treedt Selma Noort regelmatig op via de Schrijverscentrale in bibliotheken en op scholen en PABO’s met educatieve workshops en voorstellingen over haar boeken en het schrijverschap in het algemeen, en werkt zij voor de Stichting Schoolschrijver als schoolschri…Lees verder op Wikipedia

Suggesties