Dvd
Engels

Winning time : the rise of the Lakers Dynasty. Season 1

Max Borenstein (regisseur), John C. Reilly (acteur), Quincy Isaiah (acteur)
De professionele en privé-levens van de Los Angeles Lakers in de jaren 80.
Titel
Winning time : the rise of the Lakers Dynasty. Season 1 / created by Max Borenstein
Regisseur
Max Borenstein
Acteur
John C. Reilly Quincy Isaiah
Taal
Engels
Uitgever
HBO, © 2022
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2022
Speelduur
10 x 56 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888262276

Besprekingen

De serie is gebaseerd op het boek Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty, geschreven door Jeff Pearlman, en vertelt hoe de coach de Lakers naar vier NBA-titels en een ongekende roem leidde. Zijn iconische stijl, zelfvertrouwen en snelle aanval bepaalden het basketbal van de jaren tachtig en beïnvloedden de popcultuur in zijn geheel. IMDb score: 8/10.

Over Max Borenstein

Max David Borenstein is een Amerikaans scenarioschrijver en televisieproducent.

Biografie

Max Borenstein groeide op in Los Angeles. Al in zijn jeugdjaren was hij een grote filmfan en droomde hij van een carrière als scenarioschrijver. Op dertienjarige leeftijd contacteerde hij het kantoor van filmmaker Oliver Stone met de vraag om stagiair te worden. Hij kreeg aanvankelijk toestemming om stage te lopen bij de filmmaker, tot men in zijn dossier ontdekte dat hij eigenlijk veel te jong was. In 2003 behaalde hij aan de Yale-universiteit een diploma in de studierichting Engels.

Carrière

Film

Tijdens zijn laatste studiejaar aan Yale schreef en regisseerde hij de onafhankelijke film Swordswallowers and Thin Men (2003), een drama over de angsten en veranderingen die gepaard gaan met afstuderen. De film was ook het acteerdebu…Lees verder op Wikipedia