Boek
Nederlands

Ik dacht dat ik een kleine familie had

Martin Heylen (auteur), Sophie Dejaegher (auteur)
+1
Ik dacht dat ik een kleine familie had
×
Ik dacht dat ik een kleine familie had Ik dacht dat ik een kleine familie had

Ik dacht dat ik een kleine familie had

Martin Heylen groeit op in een kleine familie, zonder biologische grootvader. Van zijn vader weet hij dat die als kind in Amerika heeft gewoond. Maar over de reden van de terugkeer naar België en over de verdwijning van zijn grootvader wordt in alle talen gezwegen.
Tot op een dag blijkt dat zijn grootouders nooit van plan waren terug te keren. En bovendien: dat ze naar Amerika gingen om zich
Extra onderwerp
Waar gebeurd (genre)
Titel
Ik dacht dat ik een kleine familie had / Martin Heylen ; tekst Sophie Dejaegher
Auteur
Martin Heylen Sophie Dejaegher
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2022
255 p. : ill.
ISBN
9789022339046 (paperback)

Over Martin Heylen

Martin Heylen (Oosteeklo, 18 januari 1956) is een Vlaams journalist bekend van de televisie. Hij begon zijn carrière bij de krant De Morgen, werkte later voor het weekblad Humo en is nu actief voor productiehuis Woestijnvis.

Televisieprogramma's

Heylen werkte mee aan de volgende tv-programma's:

  • Man bijt hond, waarvoor hij voornamelijk rubrieken maakte als reporter aan huis. Eerst doorkruiste hij Vlaanderen, maar daarna ook de Verenigde Staten, Siberië en in 2007 China. Hierop kwam een vervolg in de vorm van een volwaardig televisieprogramma, getiteld Terug naar Siberië, dat in het najaar van 2006 op de buis was en waarin Heylen terugkeerde naar Siberië, maar deze keer in de zomer.
  • In 2006 begon hij ook een wekelijkse rubriek in De laatste show, getiteld Goed Geprobeerd. Hierin probeerde hij allerlei tips van kijker…Lees verder op Wikipedia