Boek
Nederlands

Asem : laat angst niet regeren

Leen Dendievel (auteur)
+1
Asem : laat angst niet regeren
×
Asem : laat angst niet regeren Asem : laat angst niet regeren

Asem : laat angst niet regeren

Naar schatting de helft van de bevolking heeft op een bepaald punt in zijn leven last van een of meerdere angsten. Ook het getikte hart van Leen Dendievel ging haar levensritme verstoren. In Asem gaat ze op zoek naar de oorzaken van paniekaanvallen. Wat gebeurt er in je hoofd tijdens zo'n aanval? En wat kan je eraan doen?
Leen sprak met vele lotgenoten en ervaringsdeskundigen. Hoe vinden w

Onderwerp
Angsten
Titel
Asem : laat angst niet regeren
Auteur
Leen Dendievel
Taal
Nederlands
Editie
10e herziene editie
Uitgever
Antwerpen: Horizon, 2022
319 p.
ISBN
9789464103489 (paperback)

Over Leen Dendievel

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Leen Dendievel

Leen Dendievel (Kortrijk, 1 december 1983) is een Belgisch actrice en schrijfster.

Levensloop en carrière

Leen Dendievel speelde vaste rollen in tv-series zoals 16+ (Fien, seizoenen 1,2 & 3), Spring (Stefanie, seizoen 5&6) en Emma (Stella). Vanaf 2016 speelt ze de rol van transgender Kaat Bomans in de soap Thuis. Ze vertolkte verder nog gastrollen in onder meer De Kotmadam, Zone Stad, LouisLouise, David, Dag & nacht, Goesting en F.C. De Kampioenen. Ze heeft meegewerkt aan het sketchprogramma En toen kwam ons ma binnen op 2BE en debiteerde enkele moppen in Nonkel Mop op VTM.

Dendievel trad ook op in het theater, onder meer in Groenten uit Balen en Agnes of God bij Theater aan de Stroom. Haar komisch talent kon ze tentoonspreiden bij de Komediecompani…Lees verder op Wikipedia