Boek
Nederlands

Pak me dan als je kan!

+1
Pak me dan als je kan!
×
Pak me dan als je kan! Pak me dan als je kan!

Pak me dan als je kan!

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Anna, Storm en Justin hebben zich gesneden aan een zwaard, een ninja-zwaard. Nu worden ze ninja als er iemand in nood is. Maar deze keer zijn ze zelf in nood, want er is een pest-ninja ontsnapt! Hij doet er alles aan om de drie vrienden dwars te zitten.
Extra onderwerp
AVI 5
Leesniveau
AVI E4, AVI 5
Titel
Pak me dan als je kan! / tekst en illustraties Harmen van Straaten
Auteur
Harmen van Straaten 1958-
Taal
Nederlands
Uitgever
Alkmaar: Kluitman, © 2022
45 p. : ill.
ISBN
9789020677423 (hardback)

Over Harmen van Straaten

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Agaath

Harmen van Straaten (Arnhem, 15 september 1958) is een Nederlands auteur en illustrator.

Loopbaan

Van Straaten is sinds 1987 werkzaam als illustrator van kinderboeken en sinds een aantal jaar ook als schrijver. Als illustrator heeft hij samengewerkt met bijvoorbeeld Carry Slee, Jacques Vriens en Fred Diks. Voor zijn illustraties wist Van Straaten in het buitenland ook enkele prijzen in de wacht te slepen.

Als schrijver begon Van Straaten door bij zijn illustraties een verhaal te schrijven, en hieruit ontstonden uiteindelijk enkele prentenboeken. Daarna volgden de boeken Wonderland (2005) en de roman Luchtacrobaten (2006).

Familie

Van Straaten komt uit een familie van illustratoren, zijn oom Gerard van Straaten illustreerde jarenlang de kinderboekenreeks De Kameleon, waarvoor Van Straaten de Juniorreeks illustreerde. Zijn andere oom, Peter van Straaten, was cart…Lees verder op Wikipedia