Boek
Nederlands

Andere tijden

Guido Eekhaut (auteur)
+1
Andere tijden
×
Andere tijden Andere tijden
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
De nomadejongen Aristid en De Dame Anxil komen terecht op Trantor, een planeet waar alle informatie over de mensheid wordt bewaard. Ze willen nog steeds uitzoeken wat er tweeduizend jaar geleden met de mensheid gebeurde. Maar er zijn krachten die de zoektocht bemoeilijken. Zijn het de Turing die hen tegenwerken? De Borges en hun Manarone? De Farr? En waarom worden ze tegengewerkt? Zullen Aristid e
Titel
Andere tijden
Auteur
Guido Eekhaut
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2023
246 p.
Aantekening
De Nomade-serie en de Enigma-serie van Guido Eekhaut vormen samen één verhaal. De gebeurtenissen uit de Nomade-serie spelen zich af 2000 jaar na de gebeurtenissen uit de Enigma-serie.
ISBN
9789044842937 (hardback)

Over Guido Eekhaut

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door DirkVE

Guido Eekhaut (Leuven, 1954) is een Vlaams auteur van misdaadromans, speculatieve fictie en literaire fantasie, zowel voor volwassenen als voor de oudere jeugd.

Hij publiceert bij grote en kleine uitgeverijen in Vlaanderen en Nederland. Zijn kortere proza verscheen onder andere in De Gids, Maatstaf, SIC, De Brakke Hond, Lava, Extase, Wonderwaan, Fantastische Vertellingen en vele andere tijdschriften. Verhalen verschijnen ook in vertalingen, onder andere in de VS, Duitsland, Polen, Roemenië, China, Italië, Argentinië en Denemarken. Verscheidene van die verhalen werden bekroond met literaire prijzen. Een van zijn eerste romans, De Cirkeljaren (1986), kreeg de prijs van de Stad Brussel. In de jaren tachtig schreef hij daarenboven hoorspelen, waarvoor hij ook bekroond werd.

Als journalist en interviewer schreef hij tussen 1995 en 2008 voor De Tijd (België), Intermediair, De Standaard, Knack en Bizz. Hij levert tevens es…Lees verder op Wikipedia

Suggesties